Vår sons ettårsdag

Idag firar jag och Livia hela ett år som föräldrar. Vår lilla lilla son blir ett år. Det är helt otroligt att det gått ett år sedan han kom till oss. Bästa dagen i våra liv. Att bli förälder är verkligen det finaste jag någonsin varit med om. Det har i stunder varit så otroligt tufft och jag har i vissa stunder inte vetat vad jag ska ta mig till. Jag kan helt ärligt säga att jag ännu inte kommit in i föräldraskapet hundra procent. Gör man någonsin det helt? Det finns ju liksom ingen handbok för hur man ska göra.  Men jag gör alltid mitt bästa. Hur tufft det än har varit så har jag alltid lagt mig med ett gott samvete. Jag kommer alltid göra allt för vår son, allt jag bara kan. Jag ska skydda honom och ge honom allt jag kan. Jag älskar dig!

Vi är hemma från Grekland nu och morgonen här hemma var så mysig. Vi hade en lång och gosig morgon i soffan innan min syster, hennes fru och deras nyfödda bebis kom. Jag blev moster för första gången i torsdags. Jag fulgrät när dem kom <3 Jag har aldrig tidigare sett en sådan liten bebis. Den är så fin, helt perfekt. Åh! Jag är så glad över att dem kom och firade Leonard med oss. Att få träffa deras lilla bebis var så efterlängtat. Jag har varit så pirrig och så nervös. Men nu äntligen <3

Tack tack tack alla för alla grattis som Leonard fått idag.

Klockan 10:36 tog jag dessa foton. Tiden han föddes på, för ett år sedan.

Lilla lilla bebis. Jag älskar den redan <3 så fin och helt perfekt

Alltså titta <3

Minikalas för Leonard idag. På söndag kommer släkten <3

<3

så mycket fina presenter

godingen Bebisgos. Som jag luktat på denna idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *