Hemma från Rhodos

Vi är hemma som jag nämnde för er tidigare. Jag har inte hunnit ”landa” än från resan. Allt har varit så hektiskt sedan vi kom hem och jag har inte hunnit med att reflektera alls. Det är verkligen så viktigt för mig. Hur som helst så har jag nu packat upp alla fyra resväskor, tvättat ikapp allt och städat undan här hemma. Det blir ju så mycket saker när man reser, speciellt med ett litet barn. Jag ville ju inte hålla på med sådant stök när Leonard fyllde år igår så idag har det blivit en hel fixardag. Min pappa aka ”morfar” har varit här idag och hjälpt mig. Vi har storhandlat då kylen ekat tomt, slängt en massa kartonger och sedan lastat in saker i förrådet. Puh! Älskar ändå såna här dagar.

Idag skulle jag iväg på ett event som jag sett så mycket fram emot. Men jag har inte lyckats få någon barnvakt. Jag kan ta med Leonard, men jag orkar inte. Min kropp är helt slut efter resan 😂 Der var nämligen en jobbig resa hem. Mest för den läskiga turbulensen. Jag är ju som ni kanske vet väldigt flygrädd…

Jag har en massa Rhodos-bilder kvar att visa er 🙂 Även från bröllopet som jag lovat er 🙂
Måste få visa er några bilder från en favoritdel på Rhodos.

Hur fint?! Ser ni lilla katten där också 🙂 

Intill Amalfi Coast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *