Värmland idag

Hej och god morgon bästa ni!
Igår höll vi oss på hemmaplan hela dagen. Dagen började med att mina svärföräldrar överraskade oss med att komma hit med frukost till oss. Detta uppskattas ju enormt mycket när man är småbarnsförälder. Så fint av dom! Jag stod i med en massa tvätt igår, evighetsarbetet nummer ett med två barn. Jösses vad tvätt det blir. Så tacksam över att vi har egen tvätt och torktumlare hemma. Annars hade jag aldrig orkat. Mellan alla tvättar så hängde vi ute i parken och lekte. Det blev även fika och lite handling till dagens långa roadtrip. Hela familjen plus min mamma åker till Arvika idag. Vi stannar i en hel vecka denna gång så vi firar även midsommar där 🙂 Det blir ett traditionellt firande i år vilket jag verkligen ser fram emot 🙂

Nu ska jag gå igenom packningen en sista gång. Att åka iväg med två barn är inte så smidigt med tanke på allt man ska ha med sig. MEN allt (nästan) går ju att ersätta om man glömt något.  Jag hoppas så att resan går bra för oss och att barnen håller sig sysselsatta i bilen. Vi har laddat snackset, ipaden och packat leksaker till Leonard så det kommer nog gå bra 🙂

Önskar er en mysig söndag. Ta hand om er.

 

Vill bara äta upp min bebis. Så naggande goood. Favoritplåstret Lek i parken. Måste slå ett slag för dessa fantastiska tofflor från Happy Flops. Så bra att ha i parken, på stranden och på promenaden. Man tvättar dem så enkelt genom att bara skölja av. Koden Jennie15 ger er 15% rabatt hos dem (reklam)

 Mamma fick leka igår, ombytta roller här.  Mitt packsällskap igår 🙂 Denna bebis älskar att ligga på golvet Nu tar vi med oss mormor hem till Arvika <3 Ska bli så så så mysigt att få åka dit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *