Villa Dagmar restaurang Stockholm

Hej underbara ni och glad lördag <3
Det var längesedan jag hade ”helg feeling”. Det beror med största sannolikhet på att jag varit och är mamma ledig i ett år samt att det har varit semestertider. Än har vi inga fasta rutiner och jag älskar det. Alla dagar smälter samman och jag ser inte skillnaden på en måndag och lördag. Hur är det för er? Har ni återgått tillbaka till rutiner?

Igår fick jag umgås och kramas med underbara Patricia. Vi åt lunch, promenerade och kikade i butiker tillsammans. Vi åt en smarrig lunch på Villa Dagmar. Det började med att vi satte oss inomhus eftersom deras lokaler är SÅ mysiga. Men sen tänkte vi ”vi måste ju njuta av vädret” så vi flyttade ut med våra tallrikar. Väl utomhus hann vi sitta i tio minuter innan vi stektes. Vi flyttade in igen. Tur att servitriserna hade tålamod med oss haha. Vi båda tog en pizza, jag var så sugen på det. Himla god pizza på Villa Dagmar måste jag säga. Deras risotto är också smarrig. Ni måste gå dit om ni vill unna er en finare lunch på ett magiskt ställe.

Livia håller på att packa picknick-korgen här hemma. Om en stund ska vi iväg till södra sidan för att mysa och grilla vid vattnet.
Njut av lördagen kära ni!

Så här såg min fredag ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *