Vinterviken – grill och picknick

Sommaren gjorde en ordentlig comeback igår med hela 29 grader. Så så underbart, med tanke på att sommaren lider mot sitt slut. Medan jag fick en sovmorgon igår så passade Livia på att göra i ordning en väska med en massa gott i. Hon packade picknickmat och grillkorv. Jag älskar korv, speciellt korv som har grillats i en kolgrill. Vi åkte iväg till Vinterviken där vi mötte upp Livias familj och en massa vänner Livia och hennes familj. Så roligt att träffa både nya och gamla ansikten. Här blev det just grillning och picknick i skuggan tillsammans. Vi hittade en relativt ”ensam” plats längst ut på rävudden intill Vinterviken. Så himla mysigt! Minns ni när jag först flyttade till Stockholm? Har jag några läsare från denna tid? Hur som helst så bodde jag i söderort och inte alls långt ifrån denna plats.

Idag fyller svärmor år så det blir återigen en sväng ut till söderort för att fira henne.
När vi kommer hem ikväll ska vi packa i ordning allt inför Grekland på onsdag. Gud vad jag längtar. Mest efter att få krama om min bästis.

Ta hand om er idag. Stor kram

Igår kväll när Leonard hade somnat passade jag på att slå in ännu mer presenter till honom <3

Gårdagens sovbild på min lilla älskling <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *