1-årskontroll på BVC idag

God dag godingar <3
Leonard sov ända till sju idag och ingen är lyckligare än jag för det. Tack gubben. Dessa klockan 05-morgnar är på tok för tidiga och jobbiga. Dagarna blir så otroligt långa om inte annat. Leonard har fått komma till vår säng de nätter han vaknar mitt i natten. Vi har gjort det enkelt för oss. Ibland måste man tumma på saker och rutiner för att få sova. Man blir liksom desperat tillslut och gör nästan vad som helst. Egentligen gör det ju inte så mycket att han får sova i vår säng kan jag tycka. Det är ju så oerhört mysigt.

Idag ska jag iväg med Leonard till barnavårdscentralen, det är nämligen dags för hans 1-årskontroll tillsammans med en läkare. Han ska även vaccineras men vad det är emot har jag tyvärr glömt.
Hela lägenheten är uppochnedvänd med tanke på allt Leonard springer (läs kryper) mellan olika rum och drar fram allt. Jag hinner inte med hans tempo därav är det KAOS. Vill man gå på toa ensam så får man sysselsätta barnet med det som går. Annars står och han och drar i mina trosor och byxor nedanför haha.

Nu ska jag göra mig i ordning sedan ska jag få i lilleman lite mat innan vi kilar iväg till Karlaplan.
Njut av dagen kära ni <3

Dessa två är så nyfikna på varandra

I skrivandets stund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *