Höstmode 2022

Höstmode 2022

I ett betalt samarbete med Ellos

Kan det snälla bli höst nu? Jag verkligen längtar. Jag är verkligen så redo för lite kyligare dagar. Som jag berättat tidigare så är jag helt värdelös att klä mig på somrarna. Det blir liksom inte bra och mina outfits är varken eleganta eller genomtänkta. Jag vill bara ha svala kläder på somrarna. Men nu så. Nu vill jag påstå att min säsong är här. Min älsklings säsong, i alla fall rent klädesmässigt.

Höstmode 2022

Jag har börjat skanna marknaden efter fina höstplagg och jag har redan ett helt gäng i varukorgen hos Ellos. Jag hittar alltid så mycket fint hos dem. Speciellt i deras egen kollektion. I höst vill jag klä mig i polotröjor i fina material, ribbat, stickat matchat med silke, hundtandsmönstrat, midiklänningar, loafers och fina klänningar, helst plisserade. Färgpaletten kommer vara gråskalig med inslag av nougat, beige, gammelrosa och svag nyans av blått. Något annat jag kommer satsa på till hösten är matchade set. Det är så enkelt att klä sig i detta. Det kan liksom aldrig bli fel. Väldigt uppskattat att ha hängandes i garderoben dessa dagar man är stressad eller inte har ”något att ha på sig”. Hur kommer du att klä dig i höst? Hur kommer höstmodet att se ut för dig? Kanske har du redan några favoriter sedan innan 🙂

Ellos rabatt

Jag har såklart en Ellos rabattkod (klick) till er. Koden ger er hela 33% rabatt på den dyraste varan som du köper.  Rabattkod: EMMAELLOS22 . Gäller på alla kategorier förutom elektronik och möbler. Koden ger även 5% på alla kampanjer / rea. Giltig tom 14/9. Nu gäller det att passa på hörni <3

Höstmode 2022 Denna klänning klickade jag hem från Ellos förra veckan. Kommer att ha den med en stickad tröja under höstens kallare period.

Denna skjortklänning är en favorit från sommaren <3 Också från Ellos såklart. Denna kommer jag också att ha under hösten. Fint med en kortare stickad tröja till. Kommer såklart peta ut rosetten. Älskar rosetter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *