Att underlätta arbetet

Jag driver min egen business och det är himla viktigt att jag som ensam har koll på allt som en egenföretagare bör. Jag lever tillsammans med en revisor och det underlättar något enormt. Det är guld för mig. Jag kan ställa alla frågor och få svar direkt. Det är även hon som sköter min företagsekonomi vilket är så fantastiskt. Men jag kan omöjligen hålla koll på allt annat och det är tur att man kan få hjälp och även ha program som man hjälpa en med struktur och planering. Jag har läst på lite om CRM för Småföretag och det är verkligen något som intresserat mig. Vi ett sådant här program kan du som driver egen business hantera kunder, försäljning, kommunikation, rekrytering och dokument. Allt på en och samma plattform. Varför krångla till det när man kan göra det så här enkelt?

Jag älskar att driva eget företag, men det krävs ju mycket av en. Man är ju samtidigt en ”allt i allo”. Jag uppskattar verkligen program som underlättar arbetet för en.
Jag kan inte låta bli att tänka på vad vår son kommer att arbeta med i framtiden.. Kommer han gå i mima fotspår och bli egenföretagare eller väljer han att gå i sin andra mammas fotspår och bli ekonom. Det ska bli så spännande att se. Han kanske väljer en helt annan inriktning..

Vårt barn får givetvis gå den väg han vill men jag hade önskat (om man får vara självisk hehe) att han har en karriär inom sjukvård, juridiken eller kanske snickeri / hantverk. Det är ju alltid saker man behöver, men vart han än vill gå så kommer vi pusha och stötta.

Långlunch och jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *