Familjen har tagit påsklov

Hej läsare!
Påsklov, kan man säga så trots att man är vuxen? Lov låter bättre än semester tycker jag 🙂 Det känns så otroligt skönt att ALLA är lediga i nästan en vecka nu. Leonard fick gå lite tidigare på lov och mamma Livia har även hon det ledigt länge. Först ut på lovet aktivitetsmässigt blev musee-dag. Leonard och Livia är iväg nu och jag pysslar lite här hemma och varvar med vila.
Lite senare i eftermiddag kommer min mamma för att smygstarta påskfirandet, innan hon måste åka till Värmland igen. Jag hade önskat att hon kunde vara här hela påskhelgen med oss, men det är svårt när familjen är så utspridd. Vi ska i alla fall ha det mysigt ikväll med middag och så. Sedan kommer mamma passa Leonard när jag och Livia är iväg i morgon.

I morgon ska vi nämligen på ett tillväxtultraljud följt av lite kontroller hos barnmorskan. Jag känner mig pirrig, men också lite nervös. Jag hoppas innerligt att allt är bra med bebis där inne. Direkt efter detta så åker vi till Bilia för att serva och byta däck på pärlan. Äntligen vår, finns väl inget starkare vårtecken än att byta däck på bilen? Jag tror inte det 🙂

Igår efter fikan kom det SNÖ. Jag hoppas så att det var säsongens sista..

favoritfikan

… Med kärleken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *