Alla älskar hängmattan!

Vilken gårdag. Både jag, Leonard och Livia har varit så risiga i kistan de senaste dagarna. Är det inte alltid så? Att någon eller några i rese-sällskapet alltid råkar ut för magstrul. Denna preppade jag med en massa bra piller, men denna gång hjälpte det inte. Vi har inte ätit något dåligt eller så utan det är enbart andra bakterier som våra magar reagerar på. Men nog om det!

Senare idag ska vi på fotboll. Trodde aldrig att jag skulle vilja gå på en match här i Brasilien, men jag känner mig peppad faktiskt. Tydligen ska det vara så stort med fotboll här och jag vill ju uppleva den stämningen.
De senaste dagarna har varit så lugna och härliga. Vi har hamnat mer i ett semester-mode nu och det gillar jag. Älskar att ligga i hängmattan hos Livias moster, Leonard älskar den med. Hade vi haft ännu mer bagage med oss hade jag definitivt köpt med en hem. Många av hängmattorna är så fina. Riktigt vackra.
Innan jag ska sluta mina blå för natten vill jag visa några bilder från de senaste dagarna.

På tal om hängmatta. Här ligger vi alla treSå gosigt

Som jag älskar att strosa runt i ”nya” länders matbutiker. Avokadon här är enorm

Leonard älskar sina gamml-mostrari förrgår var vi på en SÅDAN MYSIG restaurang. Tyvärr var servicen under all kritik. Vi fick vänta 40 minuter på att ens få in vår cola… Men Leonard var gladOch maten var god Dem sålde så mycket gulliga bakverk på restaurengenJag och Leonard myste vid poolområdet i går morseFrån gårdagens eftermiddags-shoppingrunda i Rio MarIfrån skrivandets stund. Älskar vår lägenhet här i Fortaleza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *