Fortaleza – Castelão

Herregud! Nu har jag varit på fotboll här i Fortaleza, och JA det var precis så som Livia beskrivit det. Helt hysteriskt, galet och en sådan stämning. Jag älskade det. Eller ja, tills det att strömmen gjorde sitt och att allt, precis allt blev kolsvart i hela arenan och allt runt omkring. Jag fick som ni säkert kan förstå panik. Det var hela 28.4000 människor i arenan och alla ville ut samtidigt. Det börjades bråka och kastas stolar och jag blev så obekväm. Jag avskyr mörker och speciell när man ska trängas med en massa människor och hitta ut. Det var traumatiskt. De sista minutrarna av matchen ställdes därför in. Men fram tills detta så hade vi så roligt! Jag tyckte det var en fantastisk upplevelse att se nationalsporten utövas här i Brasilien.

Jag gick tillsammans med Livia, hennes pappa och Livias morbror. Vi alla hade matchtröjor på oss och för mig var det första gången som jag bar en sådan tröja (haha). Men när temperaturen steg så var jag tvungen att ta av dem. Svetten rann av oss alla. Som ni kanske sett har jag inte burit smink sedan vi kom hit, det har inte varit någon som helst idé. Hur skönt som helst faktiskt.

Idag ska vi ut och strosa i ett helt fantastiskt område som jag älskar. Vi ska kika i lite butiker och äta lunch. Det ser jag fram emot.

När vi stod här uppe utanför arenan förstod jag hur stor staden är. Man blev liksom påmind när man såg ”skylinen”

Livia var så taggad <3 Matchen var igång När strömmen gick tog alla fram sina ficklampor på telefonen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *