Älskade sommardagar, ta aldrig slut

Igår förmiddags åkte hela familjen en sväng till Södermalm här i Stockholm. Det är ju ingen jätteutflykt, men ack så mysigt. Det är ju inte så ofta vi hänger i dessa områden, så nu var det dags. Jag har verkligen längtat efter att äta på Hermans resturang på söder och igår blev det äntligen. Denna resturang är magisk på alla sätt. All mat som serveras här är helt vegansk vilket är toppen. Utsikten på terassen är himmelsk, en sådan vacker vy över Stockholm. Ni måste gå till Hermans. Dem har buffé varje dag. Tips!

Idag är det fredag och det innebär att jag och Livia ska få gå på dejt tillsammans. Svärmor kommer hit och passar Leonard medans vi får egentid. Efter middagen ska vi gå en sväng på ett pride-event som jag är inbjuden till. Men innan dess så ska jag, pappa och Leonard ta en promenad här på ön. Jag ska passa på att hämta en massa massa paket.

Ta hand om er idag!

Lunch på älskade Hermans Hängmatta mys Stockholm<3 Det bkev en lunchkaffe på Nytorget efter en lång promenad På kvällen slängde jag ihop en somrig sallad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *