Dejtkväll med älskling

Igår hade jag en helväll på stan tillsammans med mitt älsade hjärta <3 Mina svärföräldrar kom hit igår eftermiddag och då tog jag och Livia en taxi till en fantastisk italinesk restaurang på Östermalm. Mysigaste lilla haket i ett underbart område, ett stenkast ifrån strandvägen. Det var så fint att få sitta och prata, dricka lite vin och äta mat tillsammans. Helt ostört och hur länge vi ville. Jag uppskattar verkligen såna här stunder och jag är så orhört tackam för mina svärföräldrar. Utan dem hade vi aldrig kunnat gå ut såhär.
Efter middagen gick vi hand i hand mot Berns där kvällens pride-event hölls av Erwik. Det var nämligen dags för den årliga ”pride-drinken” som enligt tradition arrangeras av honom. Det var sååå trevligt. Vi välkommnades av härliga drinkar, underbar mingelmusik och en fantastisk stämning ute på terassen. Lite senare kom min fantastiska vän Anna och det var såå fint att äntligen få krama om henne igen. Vi hade en sådan fin kväll och jag är så glad över att jag fick ha denna kvällen tillsammans med min älskling.

Idag har (som ni säkert vet) pride-parade marscherat genom centrala Stockholm. I och med min PTSD så kan jag inte närvara- Det är oerhlrt tråkigt, men det går liksom inte. Det är som det är och jag har arbetat (och arbetar) med mitt trauma hela tiden. Det kommer bli bättre, men just nu är det inte bra. Trots allt så har vi haft en fantastisk dag. Vi har varit på utflykt hela dagen. Men mer om detta i morgon.

Ta hand om er!
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *