Pride – invigning pridepark

Hej raringar!
Igår tog jag med mig min syster på Prides-invigning på Östermalms IP. Det var Erwik communications som bjöd in till kvällens förfest i champangebaren på området. Det var så otorligt trevligt. Vädret var så bra och jag träffade så mycket bekanta därinne. Vi skålade i champange och minglade runt på området.
Vi stannde sååå länge här inne. Vi passade på att kika på invigningen där en massa artister upptädde, vi åt även middag inne på området. Jag och min syster har varit på pride vartenda år sedan 2010, det ni. Inte illa. Har ni varit i pridepark någongång?

Dock tycker jag att själva pridepark har blivit så mycket sämre än vad det har varit tidigare. Jag vet inte om det har med ”post covid” att göra. Men det var glest med tält, små shoppar och även restauranger. Det var även mycket mindre folk ön vad det brukar vara. Lite synd, men ändå saker man får räkna med efter en pandemi. Trots detta tycker jag att Erwiks event i champangebaren var så lyckat. Bra musik och gott att dricka.

Så här såg jag ut under kvällen Min syster och jagDessa klackar från Rizzo är fantastiska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.