Ännu en helg

Hej finisar!
Det är mycket känslor här hemma just nu. Jag märker av på både Leonard och Livia att det inte är som det brukar. Vi alla är lite spända på allt som komma skall. Jag är extra känslig och jag känner mig väldigt skör. Det kan verkligen vara så att vi kan komma att åka in till förlossningen när som helst. Känner jag mig beredd? Hur förberedd kan man göra sig egentligen? Jag vet inte. Det är tur att Livia står stadigt i detta för annars vet jag inte hur jag hade känt.

Idag är det en ny vecka och tid för att hinna jobba, vila ännu lite mer och bara ta dagen som den kommer. Jag kommer att gå på ”delvis” föräldrarledighet från 1 maj. Med det sagt så kommer jag att jobba litegrann under min tid som föräldrarledig och det känns fint. Men då bara hemifrån. Det känns viktigt för mig.

Under helgen har jag lyssnat till min kropp på 100% och det har inneburit att jag varit inne endast både lördag och söndag. Det har varit lite deppigt i sig, men å andra sidan har jag inte orkat något annat. Leonard och Livia har varit på kalas och andra utflykter och det är jag glad över.
Tänkte visa er några foton från några stunder från vår helg. Hoppas ni får en bra vecka nu.
Stor kram på er.

Dessa godingar gav oss en show i fredags hemma hos Leonards vän <3

Han myser med mig så ofta han kan <3 Massa puss på magen får jag hela tiden.

 Fick ett sådant passande bud från Smakbox. Tack bästa ni!  Tycker det är så roligt med Smakbox. Via dem får man chansen att testa så mycket nya och även gamla favoriter (allt är torrvaror). Tips till er! Massa mys var det i helgen

en liten en som gjort sig i ordning för kalas hemma hos sysslingen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *