Sthlm brunch club Karlavägen

Igår besökte vi sthlm brunch club Karlavägen och till min förvåning var det INGEN kö in och heller inte alls mycket folk där inne. Det var helt enkelt bara vi och några till sällskap där inne. SÅ skönt ändå.
Jag började min fredag med ett besök hos min tandläkare. Jag ville kika till allt innan bebis kommer och allt såg bra ut så det känns skönt. Nu behöver jag förhoppningsvis inte besöka tandis igen förens nästa år. Jag går hos tandläkaren på Karlaplan så efter mitt besök så mötte jag upp Livia och Leonard i Fältöversten för lite shopping. Leonard fick välja lite klistermärken, en ny keps och lite annat som han önskat. Det var så mysigt att få en ledig heldag med familjen en fredag.

Innan lunchen började det kurra i magen så vi bestämde oss för att promenera bort till sthlm brunch club på Karlavägen. Här fick jag såna obehagliga värkar i magen. Starka som fasen.. Jag klockade och efter en timme släppte det för stunden. Vi kunde äta i lugn och ro innan vi åkte hemåt igen. Jag och Livia tog en varsin supergod macka med pesto, ägg, fetaost och en massa annat gött på. Leonard fick fluffiga pannkakor med massa god topping. Vi hade verkligen så mysigt. Tips besök Sthlm brunch club Karlavägen. Ni kommer inte bli besvikna (detta är inget spons).

När vi kom hem blev det lite vila innan vi traskade över till våra fina grannar för middag. Dem hade lagat supergod lasagne. Tyvärr kom mina värkar tillbaka här, ännu starkare och min oro växte. Jag klockade igen och värkarna försvann efter en timme.. Hade det pågått lägre hade jag givetvis ringt förlossningen. Bebis kommer snart, det kan jag lova er.

Leonard och Livia är iväg på kalas nu, något jag hade önskat att jag hade klarat av att hänga med på. Men det blir en heldag i sängen för min del. Hoppas ni får en fin lördag 🙂

Sthlm brunch club KarlavägenSthlm brunch club Karlavägen

Sthlm brunch club Karlavägen    läs mer: switch nails rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *