Bloggflöde

Hur man kan lyxa till det på en arbetsplats

Som ni redan vet så tar ju jag examen i december och det känns både riktigt kul, men också väldigt läskigt. Tror givetvis att många känner såhär i slutet av sin utbildning. Hur som helst så vet jag inte riktigt än vad som händer efter examen och vart “jag kommer att hamna”. Jag har givetvis en dröm och ett mål och når jag dit kommer jag nog vara den lyckligaste på jorden.

Det är så viktigt att hamna på en bra arbetsplats med bra förutsättningar och fina kollegor. Jag är en sån känslig person och för mig måste allt kännas bra eftersom man ändå tillbringar ca 8 timmar på sitt arbete fem dagar i veckan.
Önskemålen på en riktig dröm-arbetsplats hade såklart varit ett kontor där man ibland kan lyxa till det med catering till frukosten, lunchmötet eller kanske till en kickoff? Dessa små saker gör så otroligt mycket och det behöver inte ens vara krångligt. Sidan jag skriver detta inlägg tillsammans med erbjuder olika tjänster när det kommer till det lilla extra på jobbet. Dsfm.se erbjuder bland annat abonnemang på fruktkorgar som levereras en gång i veckan, de hyr ut kaffemaskiner och fixar givetvis catering. Dessutom ordnar det allt till firmafesten, jobbets afterwork och mycket mer. Det är enkelt att lyxa till det på jobbet om man vill. Som jag nämnde innan så gör det lilla så stor skillnad för stämningen, trivseln och energinivån. Man jobbar så mycket bättre med en jämn blodsockernivå och en färsk kopp kaffe i magen 🙂
Vad önskar ni på er arbetsplats?

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *