Att göra två flugor på smällen

Hej hjärtan! Idag är det en sådan märklig dag tycker jag. Många är lediga, men inte alla. Är det en helgdag idag eller en vardag? Dessa dagar gör mig så förvirrad haha.
Efter frukosten här hemma tog jag en taxi till Kung Carl där jag mötte Patricia. Vi hade bestämt oss för att ha en så kallad ”content dag” tillsammans. Det är mycket som ska förberedas, fotas, redigeras och fixas inför alla samarbeten. Just nu är det vår (influencers) mest hektiska tid och det känns. Jag har så mycket att stå i. Bakom ett samarbete är det så mycket jobb. Ni som inte är i branschen kan knappast förstå hur det faktiskt ligger till. Trots detta är det ju världens roligaste jobb.

Innan vi satte igång och ”jobbade” så pratade vi ikapp över en cappuccino på hotellet där vi är stammisar. Älskar att hänga på Kung Carl. Så mysigt lunchställe, men också bara för en kaffe.

Jag har fått så mycket gjort idag och jag är så tacksam för min vän och vänner som alltid ställer upp att fota när jag har så mycket att göra.  Extra kul är det ju när man kan hjälpa varandra med foton, för då ”gör man ju två flugor på smällen”. Man umgås och har kul, samtidigt som man jobbar.

Jag har en outfit på mig från Chiquelle som jag älskar

Fina vän<3 Min uniform – stickad tröja och silkeskjol

Påväg hem till mina älsklingar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *