Vad behövs inför förskolestart?

Jag och Leonard har en sådan seg dag idag. Vi bara myser hemma i soffan tillsammans med böcker, snacks och lite youtube. Jag sitter just nu och håller på att skriva en lista med rubriken ”Vad behövs inför förskolestart?” Ni brukar ju komma med bra svar på typ allt. Kan ni inte hjälpa mig. Vi har beställt hem namnlappar och sådant. Det vi har idag är

  • Skaloverall med mellanlagersoverall
  • Galonset
  • Vinteroverall (för riktigt kalla dagar)
  • Mössa, vantar osv
  • Tight, hoodies och mycket mjuka plagg

Men vad behövs mer? Kommer vi att behöva köpa egna blöjor, wipes och liknande för att ha på förskolan eller ”bjuds” det på sådant. Vad behöver man ha mer? Lämnar man kvar vagnen på förskolan eller hur fungerar sådant. Jag är så lost. Jag vet att vi kommer att få all info från förskolan när det närmar sig start. Men jag är så ivrig och vill försöka förbereda mig så mycket jag bara kan innan 🙂 Kom gärna med era tips, saker alla kanske inte tänker på. Kommer uppskatta det enormt.

Lite senare i eftermiddag när Livia slutat jobbet ska jag iväg och träffa två stycken efterlängtade vänner. Två vänner jag håller mycket kärt och hårt i. Det var så längesedan jag fick kvalitetstid med dem så detta kommer väldigt lägligt <3

Lite mys och funeringar i soffan med mini

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *