Bloggflöde

Att matcha svart med svart

Hej kära!
Idag vaknade vi upp med storm och regn som piskade emot rutan. Vad är det som händer haha. Jag längtar så galet mycket till rikrig vinter, med snö, krispiga minusgrader och sol. Allt blir ju så mycket ljusare av snön. Detta hemska väder med storm och regn är ju bara hemskt.. Men jag är glad ändå! Det är lördag och jag har en hel ledig helg framför mig. Eller jaa så gott som. Jag har lite jobb att pilla med inför black week. Hur som helst ska jag få träffa en av mina bästa vänner idag. Som jag saknat hemma. Hon har tagit ett coronatest så det känns bara tryggt för mig att träffa henne.
Vi ska prata ikapp, äta lite mat och bara umgås med varandra. Kommer faktiskt att ta en bolt dit, vägrar att gå i detta väder haha.

Ha nu en underbar dag <3
Idag är jag klädd i svart från topp till tå hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *