Bloggflöde

En svart Max Mara – det bästa köpet

Hej på er!
Idag sov vi ut, åt en rejäl frukost och sen hjälpte älskling mig med lite samarbeten som ska upp på mina kanaler i veckan. Det är minst sagt svårt att jobba som “content creator” när solen väljer att gå ner klockan 15… Men men, hon hjälper mig med allt och lite till. Så tacksam för det. Sedan är ju också min rimglight det bästa köpet. Jag skrev ett inlägg om olika ringlights. Läs gärna det: Bästa ring light 

Efter lite jobb gav vi oss ut. Kkädde mig varmt i mössa och min älskade Max Mara kappa. Det kan nog vara mitt bästa köp. Alla borde ha en svart Max Mara i sin höst och vintergarderob. Finns ingen så klassisk kappa som denna och inget som håller en så varm. Jag älskar den! Hur som helst så promemenerade vi längst med Strandvägen och på fina små tvärgator. Vi köpte lite pynt till julgranen och annan dekoration som ska sättas upp nästa helg. Det är ju faktiskt första advent nästa helg. Helt galet.

Jag hoppas att ni haft en bra helg. I morgon är det måndag igen och jag ska faktiskt in till kontoret på Kungsgatan vilket känns så kul 🙂

Kappa Max Mara, väska Chanel, Mössa H&M, Byxor Moves Vi sprang också förbi julskyltningen på NK. Det är ju tradition Idag har mitt ansikte fått vila.   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *