Bloggflöde

Veckan som varit

Hej gullisar och hej fredag!
Då var det dags för mig att köra en “veckan som varit”. I samma vanliga ordning har det inte hänt så mycket mer än det vanliga. Vad annars kan man göra i dessa tider? Denna helg blir det ingen staycation utan vi ska bara vara hemma. Hemma och ta hand om varandra. Kanske smygstarta julen här hemma med att hänga upp stjärnor och så. Vi får se. I morgon ska jag i alla fall sova ut, det har jag verkligen längtat efter. Vilken lyx det kan få vara att få sova. Känner mig så vuxen när jag säger så haha.
Vad ska ni göra i helgen?

Nu tänkte jag i alla fall visa er min vecka i några bilder. Det har ju mest varit hemma, förutom mina dagliga promenader och en och annan lunch utomhus.

Ta hand om er och njut av helgen fina ni!

Det har ju blivit en och annann utelunch i veckan. Promanader och lunch. Bra kombo ändå. Det är ju så viktigt att gå ut och få luft när man jobbar hemma.   Hämta paket är en daglig syssla hemma hos migNär man vill lyzzza lite en tisdag  Jobb, jobb och jobbEn och annan bowl har också slunkigt ner.

Läs mer: Jobba hemifrån tips

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *