Bloggflöde

Nya naglar, fotografering och jobb

Hej underbara <3
Jag har mått och mår så bra idag. Trots att huvudvärken fortfarande är ett faktum så är jag glad. Jag försöker att tänka bort den och göra allt jag kan för att motverka värken. Idag har jag varit på Fältöversten och fixat mina naglar. Denna gång blev det en lite mer spetsigare from och en mer rosa färg än vanligt. Jag är så nöjd. Efter detta fick jag så mycket hjälp med att fota samarbeten. Har en hel del kampanjer som ska upp kommande vecka och jag är så tacksam över att jag hann med så mycket idag. Jag har även handlat och jobbat denna söndag. Sån bra dag! Om en stund ska jag tvätta och under tiden kläderna är i maskinen får jag besök av Sandra. Vi ska fika och prata. Hur mysigt?

Så här har min dag sett ut:

Jag har inte hunnit göra mina naglar på nästan 4 veckor. KATASTROF

OM jag frös hehe

 Jag just i denna sekund… Glasögonen är ifrån Specsavers X Daisygrace

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *