Sista augusti

God morgon hjärtan!
Idag har jag en sådan mysig dag framför mig. Äntlugen lite rutiner igen <3 Jag startade dagen med att ha en mysmorgon med Leonard. Förs gröt, lite biolibompa och sedan gos i soffan. En timme senare så somnade han i mina armar tillsammans med vällingen. Han sover än vilket är skönt för både honom och mig. Vid detta laget så vet ju ni vad jag sysslar med när pojken sover hehe. Mormor Celia kommer om en stund och då ska jag iväg till stan för lite ensamtid. Jag tänkte kika lite i butiker, promenera och äta lunch. Lunchen blir tillsammans med vännen Patricia på favoritstället Pas D’art på Bibloteksgatan. Detta ställe är magiskt och likaså deras svamprisotto.

Jag vill fylla på min höstgarderob med en massa bra bas i fina material som ull och Kashmir. Men frågan är vart jag hittar dessa typer av plagg i fysiska butiker? Ibland kan jag verkligen få sug efter att shoppa i affärer på stan. Det är väldigt sällan jag gör dert, men det har blivit som en mysig liten grej tycker jag. Håller ni inte med? Något annat jag har på min önskelista för hösten är ett par nya solglasögon, höstskor, en scarf och en ny Max Mara kappa i en lite ljusare färg.

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen.
Ta hand om er.
Stor kram!

Gårdagens BVC besk gick så bra.  Men innan barnmorskan mötte vi upp mamma på Karlaplan. Sådan överraskning att hon kunde följa med. Vi kikade på höst/ vinteroverall till Leonard. Sedan gick vi och köpte favoritshaken på Joe Leonard lekte så mycket på BVC innan det var vår turEfter vaccinet så slocknade han och då passade vi på att ta en promenad.. Samt en kaffe <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *