Att vara en bra mamma i en hetsig vardag

God morgon raringar!
Alltså det är en intensiv period just nu. Min energi är noll på kvällarna och allt jag vill är egentligen att sova, men jag tillåter mig inte att göra det just nu haha. Jag måste klara detta nedrans körkort och det är typ allt jag kan fokusera på. Jag kör cirka tre timmar om dagarna sedan är det direkt på med teorin när jag kommer hem. Plus lite jobb och en massa mys med Leonard då såklart!
Hur mår ni? Har ni haft en bra sstart på veckan? Här i Stockholm känns det nästan som att våren smyger sig på. Det var sex plusgrader och sol igår så jag hoppas att det fortsätter så 🙂 Ingen mer snöstorm nu tack!

Nu ska jag gosa med Leonard en massa innan vi ska kila till förskolan. Jag vill inte att han ska varken känna eller se att jag är stressad. Därför försöker jag inte visa det… Har känt mig som en sådan dålig mamma under en period. Otillräcklig som bara den. Det är en hemsk känsla. Men jag gör så gott jag kan just nu.

Ha nu en fin onsdag kära ni. Ta hand om varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.