Första hjälpen i hemmet

Första hjälpen i hemmet

Inlägget är i ett betalt samarbete med Safly

Häromveckan fick jag hem mitt allra första kit från säkerhetsföretaget Safly. Detta är kit som alla borde ha hemma idag. Man jag är inte bättre än någon annan, för innan jag fick hem detta kit hade jag varken brandfilt eller en första hjälpen låda. Men nu så! Man kan öka säkerheten hemma genom små medel och det är där Safly kommer in. Det är så viktigt att vara förberedd, för rätt som det är kan en olycka uppstå.

De som idag har brandfilt hemma gömmer den ofta på svåråtkomliga ställen som i källaren tillexempel. Där ska den ju inte vara. En brandfilt ska vara lätt att nå, för alla. Dessa från Safly är ju en fin inredningsdetalj som gör att man vill ha dem framme.

Första hjälpen i hemmet

Safly är ett företag som skapar praktiska och fina säkerhetsprodukter gjorda för att matcha ditt hem. En brandfilt ska vara lättillgänglig och denna fina från Safly vill man definitivt ha framme. Safly tycker det är viktigt att vi blir påminda om var våra säkerhetsprodukter finns i hemmet och att man lätt ska kunna nå dem om en fara uppstår.

Sedan jag fick barn så har jag tänkt ännu mer på vår säkerhet här hemma och hur vi kan göra för att öka den. Vi har till exempel satt fångrem på skåpen, pluggat igen eluttag och satt skyddsregalge på spisen för att skydda sonen här hemma. Men det vi inte tänkt på var att en brandfilt och ett första-hjälpen-kit är MINST lika viktigt att ha tillgängligt hemma. Därför är jag så glad över att jag fick kännedom om företaget Safly. Nu är vi kittade med både brandfilt och ett första-hjälpen-kit. Dessa produkter är dessutom SÅ fantastiskt fina.

Jag är så glad över att jag kan få ge er en rabattkod hos dem.
Med min kod EMMAJ20 får ni 20% rabatt på alla produkter hos Safely. 

Köp fina säkerhetsprodukter till hemmet här <– klick

  Nu ska visa er mina nya superviktiga produkter från Safely. Jag länkar dem under bilderna!

Denna fina brandfilt ligger omsluten i en ”coffe table book” som är supefin att ha framme såhär.
Finns i flera olika färger. Spana in på deras site

Så här ser den ut när man ”öppnar” boken Här ser ni första-hjälpen-väskan. Hur fin är den inte? Dessa finns också i fler färger 🙂

Lite av innehållet i väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *