Beemoo easy fly sulky omdöme

Beemoo easy fly sulky omdöme

Inlägget är i ett betalt samarbete med Jollyroom

Leonard har fått en ny vagn! Jippi, ingen är gladare än hans föräldrar. Vi skulle kunna kalla oss för barnvagnsgalna då vi gott igenom en handfull vagnar till honom redan… I denna vända har vi fått hem beemoo easy fly sulky och i detta inlägg vill jag lämna mitt första omdöme på vagnen. Är ni redo?

Köp Beemoo easy fly sulky hos Jollyroom <– klick

Med min kod EMMA20 får ni 20% på hela Beemoos sortiment hos Jollyroom

Beemoo easy fly sulky omdöme

Innan vi började scanna internet efter en ny resevagn så gjorde vi en lista på vilka funktioner vi önskar och vad vi vill prioritera, man kan sällan få allt. Vi surfade in på Jollyroom och direkt hittade vi till Beemo som är ett mycket bra varumärke när det kommer till vagnar. Det har jag erfarit tidigare. Vi siktade in oss på modellen easy fly sulky och efter att vi läst på lite om den så var vi övertygade om att detta var rätt vagn för oss och våra önskemål.

Häromveckan hämtade vi vagnen och har testat den ganska intensivt under ett par dagar. Vi har höga krav på våra vagnar och jag kan som start säg att den uppfyllde våra krav och önskemål. Utan att bli för långdragen så vill ja lista vagnens ”highlights”

Fördelar med denna resevagn

  • Prisvärd!!!
  • Lutningsbart ryggstöd
  • Sväng- och låsbara framhjul
  • Enkel att fälla ihop och fälla ut
  • Minimal ihopfälld
  • Transportväska medföljer
  • Lättmanövrerad
  • Handbagage på flyg

Vi kommer i största mån använda vagnen som en ”city-vagn” samt rese-vagn vilket den är perfekt som. Den stora fördelen med vagnen är att man kan få med den (ihopfälld) som handbagage på dem allra flesta flygbolaf. Så enkelt att bara vika ihop den och lägga den i transportväskan som medföljer.

Snart åker vi på en utomlandsresa och givetvis ska vagnen med, om ni önskar kan jag skriva ett utförligare omdöme då 🙂

Beemoo easy fly sulky omdömeInga som helst problem med att köra denna sulky i snön inte 🙂 Beemoo easy fly sulky omdöme Beemoo easy fly sulky omdöme

Läs mer: Safly rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *