Beräknad förlossning idag

Hej finaste ni.
Idag skulle var son ha kommit till världen om han skulle vara född på ”rätt” beräknad förlossnings dag. Men vi har ju faktisk haft lyckan att vara med honom i drygt en vecka <3

Idag har har jag verkligen utmanat mig själv psykiskt. Jag har inte kört bil sedan jag var gravid och eftersom jag var sängliggandes (typ) senaste veckorna så är det ett tag sedan jag satt bakom ratten nu.. Med det sagt så har jag haft sådan svår ångest för just bilkörningen med mina två barn. Jag tycker det är så oerhört läskig att köra bil (i vissa perioder) som det är och nu är det inte lättare. Jag tokgrät när jag satte mig bakom ratten idag med bebis där bak. Livia var såklart med mig och Leonard var hemma med morfar. Jag vet att jag kan köra bil och jag vet hur uppmärksam och försiktig jag är. Men det hjälper inte. Jag litar inte på mig själv och inte på andra heller.. Jag måste försöka jobba på det. I morgon ska jag köra bil med båda barnen för att stärka mitt självförtroende. Är det någon som kan relatera till mina känslor?

På ärende rundan idag hämtade vi upp vår matbeställningen vi lagt hos Willys, vi hämtade även upp mängder med paket och sedan spanade vi in lite second hand shopping 🙂 När vi kom hem gick vi alla ut till parken för en lunch grillning. Leonard har pratat om att inviga grillen sedan vi köpte den och idag gjorde vi slag i saken. Det var så mysigt! Vi satt i timmar och bara njöt av värmen. Tänk att vi har den bästa tiden framför oss 🙂 Vi har ätit så mycket picknick luncher ute de senaste dagarna och all mat smakar verkligen så mycket bättre utomhus.

Mammas groda

hämtning av mat 🙂 Världens bästa babyskydd på hjul – Doona    mys i parken 🙂

<3 mammas stora sommarpojke supermom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *