chanel pumps slingback

God morgon hjärtan!
I morse vaknade jag av en riktig överraskning – Leonard satt upp i sängen. Det är stort! Han har alltså tagit sig från liggande till sittande position. Det är första gången. Inte så kul för er att veta, men jag tycker det är en milstolpe. När blev han så stor? Tiden går verkligen så snabbt. Njuter av varje minut, för denna tid får man inte tillbaka.

Idag ska jag iväg och lasra bort lite fläckar på min kropp igen. Detta är en smärta som inte går att beskriva. Jag har varit med om mycket olika typer av smärta och är ganska smärttålig, men detta tar allt. Det gör så fruktansvört ont, så ont att jag tänkt boka av tiden. Men ni sitter jag här taggad för ännu ett besök. Vi får se hur det går. Jag tänkte ta två alvedon innan besöket. Jag föddes med mycket levetfläckar och är inte så charmiga och sköna. Vissa av dem kliar och kan skava mot tros-kanten och Bh:n. Jag har i omgångar under flera års tid lasrat bort då och då. Snart är det över!!

Nu till nåot helt annat <3 Titta vad jag unnat mig!! Chanel pumps slingback. Jag är kär! Har haft liknande varianter innan, men inte Chanel. Chanel är ju mitt favoritmärke av alla designer så jag är så glad. Känner mig verkligen fin i dem. Dessa pumps kommer bli mina absoluta favoriter i vår och sommar. Det är jag säker på!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *