Bloggflöde

Barnfri för bubbel i stan

Hej finaste ni!
Idag ser jag inte alls lika fräsch ut som jag gjorde igår haha! Hittils idag så har Leonard lyckats kräkas tre gånger på mig och då är bara klockan lunch. Älskade kontraster i vardagen 🙂
Igår var jag ute på stan i flera timmar utan bebis och det var faktiskt första gången jag lämnade honom hemma med Livia. Det kändes så konstigt att gå ensam, utan honom och vagnen. Men det var så skönt att få tänka på sig själv för några timmar. Att kunna sitta ner utan att känna stress och att prata om något annat än mat, bajs och sömn var fantastiskt. Jag mötte upp Patricia strax innan lunch och då gick vi direkt till Nybrogatan 38 för att dricka bubbel. Kändes så himla fint att få träffa henne igen <3 Sist vi sågs var det otroligt tungt och varmt för mig i värmen. Jag kände mig som en strandad val och smärtorna i magen var så jobbiga. Känns som en evighet sedan, tiden springer verkligen iväg med barn!

Efter en massa tjejsnack och bubbel traskade vi ner till Zara där jag tänkte shoppa loss. Men jag hittade ingenting till mig själv. Kom hem med en fleece till Livia och det är ju alltid något 🙂

Så här såg jag ut igår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *