Bloggflöde

Hjälpreda i köket

Inlägget är i ett betalt samarbete med Frapp.se

Sedan jag fick barn har jag blivit mer intresserad av hemmet och matlagning. Trots att tiden är knapp och man hinner inte så mycket mer än att ge barnet mat, byta blöja, amma, pumpa, städa och tvätta bebis så har ett nytt intresse vuxit hos mig. Kan det vara något med en mammas instinkt kanske? Jag har läst lite om detta och många känner igen sig i fenomenet “att bygga bo”. Hur som helst så har jag fått tipset om att investera i en ankarsrum assistent som är en så kallad köksassistent. Denna kommer ge mig ännu mer frihet i livet och den knappa tiden med bebis.

Vad gör en assistent för dig i köket? 

Med hjälp en äkta Assistent Original från Ankarsrum kan du göra matlagningen och bakningen så otroligt mycket enklare och mer tidseffektiv. Du kommer bland annat få hjälp med att mixa, vispa, mala kött och så mycket mer. Med hjälp av en assistent i köket kommer du få så mycket mer tid till annat. Assistent Original från Ankarsrum finns i en mängd olika färger att välja mellan. Vilken passar bäst i ditt kök? 🙂

Jag ser så mycket fram emot min leverans av denna assistent. Jag kommer få så mycket mer tid över till annat.
Vad har du för erfarenheter av en köksassistent? Jag minns att vi hade en hemma när jag var liten, men den var (såklart) inte så avancerad som dem är idag.

Innan barn blev det mycket mat-beställningar med hemkörning, men nu när matintresset har börjat växa har vi pausat att beställa färdig mat. Vi får se hur länge det håller 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *