Bloggflöde

Båttur i Stockholm

God morgon underbara läsare <3
I torsdags hade jag en helt fantastisk dag på Stockholms vatten tillsammans med en av min närmsta vänner Luana och hennes underbara syster Isabell. Dem hämtade upp mig på Strandvägen och tillsammans åkte vi längre ut mot djurgården där vi slängde i ankaret och badade. Vi var liksom tvungna att få “kyla ner” oss då hela båten kokade. Det blev för mig årets första “sommar dopp” och det var fantastiskt. Bästa Luana hade fixat go mat från Curb som ligger på Östermalm. Burritos och mozarellasallad satt så fint i magen denna stekheta dag.

Efter en massa bad och lunch åkte vi vidare norrut, förbi gröna lund och Djurgården mot Lidingö. Sån fin dag <3

Min underbara Baddräkt kommer ifrån “Love By Lola” och slippers ifrån Na-Kd

Fina Djurgården Hur snygg vän har inte jag då??  Bäsya systrarna <3

Måste känna in tempen innan jag hoppar i

Ett, två och..Tre..Så märkligt att se Gröna Lund stängt en sån här dag…
Så god mat ifrån Curb <3 MUMS   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *