Bloggflöde

Italiana Birger Jarlsgatan

Italiana Birger Jarlsgatan

Hej underbara ni <3
I fredags kväll bjöd jag ut min älskling på en härlig och romantisk dejt. Mitt val av restaurang var givet och självklart tog jag henne till Italiana på Birger Jarlsgatan. Jag älskar älskar älskar Italiensk mat och Italiana är helt klart min nya favoritrestaurang. Dem har bara haft öppet i ett halvår så det var faktiskt mitt första besök här 🙂 Men efter mycket rekomemdetaioner var jag bara tvungen att planera in en dejt här. Maten var så otroligt god och smakade så mycket. Jag valde en tryffelrisotto med svamp och Livia valde en aborre. Båda rätterna får 10 av 10 av oss båda. Mitt i prick skulle jag säga 🙂 Personalen var så söta och lika så restaurangens lokaler. Riktigt italienskt och mysigt inrett. Senare under kvällen kom också ett liveband som gjorde stämningen ännu härligare.

Klicka här för att boka bord hos bästa Italiana Birger Jarlsgatan 

Italiensk idyll

Lika fint som gott <3

Efterrätterna vi valde: Citronsorbet  och Kaffegelato med en espressoshot. Himmelskt gott 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *