Bloggflöde

Min vecka

Hej underbara läsare!
Jag har haft en sån bra vecka, bästa veckan i år skulle jag tro. Jag har umgåtts med mina favoritvänner, till och med min bästis i London över facetime då <3 Så lycklig! Igår hämtade Luana och Isabell upp mig med båten på strandvägen. Vi badade, åt lunch och hade en sån trelig dag. Ni ska få se en massa bilder ifrån detta också 🙂
Kommade vecka kommer att spenderas i stan fram till lördag. Sedan åker jag, älskling och alla våra packade väskor ut till huset vi hyrt i en vecka. Det ska bli helt fantastiskt att få vara ute i skärgården och bara njuta, bada en massa, grilla och ta dagen precis som den kommer.  Jag och L är väldigt bra på att hitta på saker och göra saker tillsammans. Det behöver inte vara stora grejer utan att bara ta en kaffe på stan kan vara så mysigt. Bara hennes sällskap gör mig lycklig och vi har sååå roligt tillsammans.

Nu har jag precis hämtat mina nya tavlor ifrån BÄSTA Bga. Jag blev så så så nöjd. Spana in mitt inlägg Bga rabattkod (klick) så får ni en trevlig rabattkod <3

Nu ska jag jobba i ett par timmar sedan ska jag göra mig i ordning för en dejt med älskling som jag ordnat <3
Här kommer lite bilder ifrån min vecka 🙂

Kaffen efter jobbet med henne <3 Mysig stund.

Igår var jag på ett trevligt träningsevent med Adviral och Hart. Det bjöds på god mat ifrån Reload superfood bar. Mums. Älskar denna feminina skjortklänning  I veckan har jag även umgåtts med bästa Carro. Vi gick tillsammans för att fixa naglar. Jag valde att göra Pedikyr 🙂Glass är ju ett måste i denna värme  Ordnade också en picknick för mig och älskling. Passade även på att inviga mitt nya airpod case ifrån iDeal of Sweden. Vill ni ha en rabattkod? Såklart ni vill. —-> iDeal of Sweden airpods rabattkod 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *