safly rabattkod

safly rabattkod

I ett betalt samarbete med safly

Hej bästa ni! I detta inlägg ska vi prata om något så oerhört viktigt som hemmets säkerhet 🙂 Hur har ni utrustat ert hem säkert? Har ni brandsläckare, brandfilt och första hjälpen kit hemma? Innan jag fick barn var jag ganska slarvig med att kontrollera både brandvarnarens batterier och andra viktiga hjälpmedel i hemmet OM faran skulle vara framme. Nu är jag supernoga med säkerheten. Jag tänkte ge er ett tips på vilka produkter i hemmet som du BÖR ha hemma. Men innan ska jag dela med mig av en fin rabatt hos företaget.

safly rabattkod

Med koden EMMAJ20 får ni 20% rabatt på allt hos safly.
Shoppa säkerhetsprodukter till hemmet här <– klick

Första hjälpen i hemmet

Man vet aldrig när faran kan vara framme så det gäller att vara förberedd! I och med detta så har jag införskaffat mig en första hjälpen väska från bästa Safly. Denna väska fyller en enorm viktig funktion, men den är också designad för att vara fin inredningsdetalj för att passa in i ditt hem. Väskan innehåller alla nödvändiga verktyg för att du ska kunna hantera små, men vanliga olyckor i hemmet. Vi kommer  hänga denna värsta hjälpen väska väl tillgängligt på väggen här hemma. För visst är den fin?

Brandfilt till hemmet

I Safly sortimentet hittar du fler oerhört viktiga saker till hemmet. Brandfilt är en sådant exempel. Vi har den vita och just denna modell är designad som en ”coffe table book”. I denna viktiga ”bok” gömmer sig brandfilten som är oerhört viktig om en brand skulle uppstå.

Se till att utrusta hemmet med dessa värdefulla ting. Kom ihåg att använda min Väskan finns även safly rabattkod när du shoppar!

Ta hand om varandra

kramar

safly rabattkod safly rabattkod Denna fina första hjälpen väska finns i färgerna Väskan finns även i Grön och Beige

safly rabattkod Här ser ni även brandfiltens omsalg. Hur fin?

Läs mer: Västerbottensåpa rabattkod 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *