Bloggflöde

Contendag med Luana <3

 Hej fina ni <3
I morse ringde klockan tiiidigt, väldigt tidigt om jag ska vara ärlig. Jag har fått en dålig vana med att lägga mig sent och gå upp väldigt sent och jag känner att jag behöver komma tillbaka till gamla rutiner igen. Jag trivs bäst med att gå upp tidigt och att somna i tid. Nåväl… I morse mötte jag upp min underbara vän Luana för att umgås, äta lunch och fota. Vi båda älskar ju att skapa fint innehåll och inte minst att fota och hjälpa varandra. Det är så bra att ha en sån vän! Hon om någon känner ju igen sig i “sociala-medie-stressen” hehe.

Vi fotade ute i Kungsträdgården vid körsbärsblommorna och sen traskade vi vidare till strandvägen och hennes kontor där vi la beslag på dem stora pampiga rummen. Här var det TOMT så vi passade givetvis på att fota där och ute på balkongen med utsikt mot Diplomat och strandvägen. Dröm location för alla influencers 🙂 Alltså varenda vrå här var magiskt på alla sätt.

Ni ska självklart få se så mycket bilder från idag, men vi börjar med några “snabba” ifrån min telefon 🙂

Kaffe för att värma oss efter att ha fotats “lättklädda” i Kungsan

Ett bra selfieljus hoppar man inte..

amen ni ser ju… DRÖM

Luana hade med sig sin drönare också. Så grymt!

Det blev lunch ifrån Wiggo Stureplan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *