Beira Mar Fortaleza

Hej älskade läsare! Vi är framme och har varit det i knappt ett dygn. Jösses vilken resa. Vi har rest i 25 timmar, men allt har gått så bra. Kunde aldrig drömma om att denna långa resa kunde gå såhär smidigt. Känns sjukt att vi vid denna tid igår precis landat.

Taxin hämtade oss hemma på Lidingö 01:30, därefter fick vi stå och vänta på att få droppa vårt bagage i 2 timmar. Flyget till Paris tog oss tre timmar och när vi landat stod vi i passkontroll-kö lika länge. Det var riktigt tufft. Sådan kö utan någon dryck och otåliga människor runt omkring. Men Leonard var riktigt duktig. Efter kontrollen hoppade vi på flyget till Fortaleza som tig oss 9 timmat. Därefter passkontrollskö igen, vänta på bagage och tillsist bilresan till Livias moster.

Det blev sängen direkt när vi kom fram. Eftersom det var så mörkt han jag inte se något av staden alls. Men idag så har vi varit på lite utflykter. Livia är ju född här och varit här sååå mycket under uppväxten. Det är så spännande att få höra alla hennes minnen härifrån.

Idag har vi bland annat besökt Beira Mar här i Fortaleza. Detta är ett långt stråk längst med vattnet. Här finns massa små shoppar, marknader, restauranger och så mycket barer. Väldigt mysigt och trevligt. Idag blev det middag här. Ska bli så roligt att få vara här så länge. Jag har ju massor av av saker att se.

Nu ska ni få se lite bilder innan vi hoppar i säng. Vi hörs i morgon igen 🙂

Stor kram

Innan Vi åkte iväg på dagens utflykt fick Leonard duscha i utedushen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *