Praia do Futuro Fortaleza

Jag tror vi fortfarande är inställda på Svensk tid då vi är supertrötta 19.00 Brasiliansk tid. Igår gick vi och la oss runt åtta och vaknade 05. Två timmar senare var vi påväg till Fortalezas vackraste strand, Praia do Futuro. Vi måste vara ute tidigt för att kunna njuta av solen och det härliga vädret för sedan blir det på tok för varmt. Inte bar för Leonard utan för oss också.

Jösses vad härligt det var att bada i havet. Kände mig som ett barn bland vågorna. Planen var inte att doppa huvudet men vågorna slängde omkull mig ganska så snabbt 😂 Givetvis var Leonard uppe på land med Livias pappa. Han fick mest doppa tassarna i vattnet. Jag har ens sådan respekt för havets krafter. Idag mättes vattnets temperatur till 28 grader så det var inte direkt svårt att komma i. Under morgonen och fram till förmiddagen badade vi, åt och drack cocos nötter, promenerade längst med stranden och hade det underbart. Leonard trivs så bra och jag är så glad över det.

Efter stranden blev det lunch inne i stan. Senare idag ska jag, Livia och Leonard flytta in i en lägenhet precis här vid Praia do Futuro. Jag ser så mycket fram emot det.

Nu ska ni få se lite bilder från dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *