Naboterrassen – NK Stockholm

Hej vänner!
Medan jag är på väg till Brasilien kommer här ett tidinställt inlägg till er. I förra veckan var jag och min vän Patricia och besökte Dior terassen som jag vill kalla den. Det är nämligen så att NK och Naboterrassen har ett samarbete med Dior och nu under juni månad är det alltså deras skyltning man kan se där uppe. Terassen är magisk. Här kan man njuta av goda drinkar, lunch, plockmat eller middag. Helt fantastiskt. Vill man kyla ner sig kan man alltid doppa fötterna i den härliga poolen. Men det fläktar skönt där uppe och jag kan verkligen rekomendera er ett besök. Riktigt riktigt tjusigt. Känns verkligen inte som att man är hemma i Stockholm.

Älskar verkligen såna här hak. Takbarer är verkligen något sim tagit fart i Stockholm, så himla roligt. Ni hittar Naboterrassen på NK parkadens tak. Adressen är: Regeringsgatan 47, våning 7
Så här ser det ut:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *