Blandat från de senaste

Hej underbaringar!
Vad helgen gått snabbt! Herregud, söndag kväll och jag har inte ens gått in i helg-mode haha! Hur mår ni? Vår helt har varit superfin och vi har varit aktiva både lördag och söndag. I fredags hade jag och Livia en hel dags shopping. Vi började på MediaMarkt där vi spontanshoppade en Dyson dammsugare. Jag har i och för sig velat ha denna ett tag, men sedan har det liksom inte blivit av att köpa den. Jag föll ju för detta varumärke när jag köpte min Dyson airwrap (lock och föntång) som jag älskar!! Herregud vad dammsugaren var bra, alltså det är en helt annan liga än dem klassiska. Jag ska skriva ett utförligt omdöme om modellen vi köpte.
I fredagskäll fick vi besök av vår vän Letícia och hennes fina kille. Vi åt tacos, massa efterrätt och pratade hela kvällen. Så himla mysigt!

Idag har vi fikat med min mamma och lillasyster som har varit i Stockholm under helgen. Så mysigt att få till en spontan fika innan dem åkte hemåt till värmland. Senare tog vi bilen mot Älvsjö där vi var inbjudna på kalas.

Så nöjd med denna helg <3 Hoppas ni också haft en fin helg raringar!

Stolt ägare av en Dyson  Storhandling av ALLT i fredags…

Livets FÖRSTA tankning haha Sashas favorit, Letícia 🙂

Hämtat väskor inför kommande resa!

Dagens fika med lillasyster <3

Mommo <3 Min älskling <3  <3

Läs mer: Stenströms rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *