Började dagen med en klippning

Hej kära ni och hej vardag!
Jag började min vardag med att ta en taxi till Karlaplan där jag hade bokat in en klipptid. Som jag skjutit upp detta månad efter månad, men nu äntligen tog jag mig tiden. Jag går inte till någon annan än den tjej som alltid klippt mig, hon är den enda jag litar på hehe. Emallan mina klippningar har Livia fått toppa mig och det har fungerat fint det också. Hur som helst så tog min frisör bort en rejäl bit av det torra längst ner. Mitt hår är så oerhört fuktfattigt och det ser liksom inte bra ut. Håret blev så otroligt fräscht och jag är så nöjd. Nästa vecka ska jag tillbaka till henne för att få bort de mörkaste pigmenten i mitt hår. Det ser jag fram emot.

Efter klippningen blev det lite shopping på Polarn O Pyret till barenen. Jag köpte bland annat en balaklava till Leonard samt ett matchande randigt set till barnen 🙂 I samma veva mötte jag upp kärleken på stan för att äta en lunch ihop. Det var så mysigt att få starta veckan såhär tillsammans. Vi gick till Paraden på Karlaplan, deras lunch är så bra! Tips.

Längst ner i inlägget får ni se före och efterbilder på mitt hår 🙂 Enorm skillnad!

Dagens outfit kommer från Stenströms 🙂 Ett favoritmärke

Kärleken min

Jag äter mycket fisk nu och jag verkligen cravar det emellanåt. Så gott ju!

      Att få åka hem såhär tillsammans 🙂 När vi kom hem blev det en nap omgående. Jag napar fortfarande 1-2 timmar per dag. Måste det för att fungera med Leonard.

Håret innan jag åkte iväg i morse 🙂 Så torrt, slitet och livlöst. Det liksom bara hängde…

.. och mitt hår precis just nu. Visst blev det bra? Fortfarande väldigt långt och fylligt såklart hehe. Kommer aldrig någonsin klippa kort (tror jag)

Läs mer: Switch Nails rabattkod

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *