Bornthisday rabattkod

Bornthisday rabattkod

Inlägget är i ett samarbete med Bornthisday

Vi håller på att göra om Leonards bebisrum till ett lite mer anpassat rum till honom och hans ålder. Tänk att han snart är 1 år gammal. Nyp mig i armen. Tanken är att Leonard ska börja sova i eget rum när han är 1 år. Det ska bli spännande att se hur det går hehe. Hur som helst så håller vi på att byta ut möbler och inredning.  I och med detta så har jag passat på att beställa nya posters till hans rum. Vi beställde så fina och personliga posters från Bornthisday.

Bornthisday rabattkod 

*klick klick klick klick*

Med koden EMMAJENNIE30 får du hela 30% på alla posters hos Bornthisday. Passa på att skapa en unik födelsetavla till ditt barn.

Bornthisday födelsetavla

Företaget arbetar med talangfulla illustratörer och designers för att skapa den mest unika födelsetavlan till dig. På deras hemsida kan du se vilka konstnärer dem jobbar med och få en liten glimt av deras dagliga arbete. Väldigt spännande tycker jag!  En födelsetavla är en sån fin gåva som present, doppresent eller födelsedagspresent. Här kan du köpa ramar till dina nya posters.

Hos Born This Day hittar du ett unikt utbud av personliga födelsetavlor i verklig skala. Även posters, prints, planscher och affischer finns i deras sortiment. Jag tycker absolut att deras posters passar både i vardagsrummet, barnrummet köket eller i hallen. Dem är verkligen så fina! Här nedan vill jag visa er mina nya inköp. Så taggad på att få dem hem.

glöm inte min Born this day rabattkod när ni ska shoppa. Den ger er 20% på hela poster-sortimentet!

Personlig födelsetavla 

Bornthisday rabattkod Ni ser ju hur fina dem är? Jag valde att ”skapa” en lite mer plain och en lite mer ”rolig” och färgglad. Jag blev så nöjd med dem båda. Kommer bli så otroligt fint i Leonards nya fina rum. Vilken tavla är er favorit?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *