Möhippa i London

Jag och Livia är INTE på en Staycation i Sverige utan vi är på en resa i London!!! Jag har ju inte kunnat berätta att vi ska åka hit då hela denna resan har varit en överraskning till min bästis. Vi har varit jag, Livia och två andra tjejer som har åkt från Sverige för att överraska Charlotte med en heldags möhippa tillsammans. Vi har kokat ihop detta tillsammans med 4 andra tjejer som bor i London. Dagen hade inte kunnat bli bättre och Charlotte hade verkligen INGEN som helst aning.

Jag och Livia har varit i London sedan dess, men jag har ju som sagt varit här i ”hemlighet” så därför har mina sociala medier varit extremt tomma. Men nu så! Nu ska jag uppdatera er. Gårdagen började med att överraska bästis med möhippan hemma hos henne. Hon blev såklart såå chockad. Vi hade fixat brunch, lekar och en massa gott att dricka. Efter detta så åkte vi in till London bridge där en av London-tjejerna bokat drejning!! Så otroligt roligt. Faktiskt andra gången jag gör detta. Det var verkligen en upplevelse. Mellan drejningen och middagen strosade vi längst med towerbridge för att sedan stanna till i parken för lite påfyllning av prosecco. Sedan blev det middag på en asiatisk restaurang och efter det blev det några drinkar på en bar. Natten avslutades med två timmars privat karaoke.

Jag är så galet nöjd med allt vi gjort och jag tror att Challe älskade sin möhippa <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *