Bloggflöde

Brassekväll med mina favoriter

Hej söndag!
Hur mår ni? Jag är själv en aning bakis, men ändå glad och så lycklig. Att få vakna upp tillsammans med sin flickvän gör mig så komplett. Distansen vi har haft (och har) har varit så tuff och jag har verkligen saknat att få vara med henne hemma hos OSS. Vi har flera dagar framför oss där vi får vara tillsammans här i Stockholm och jag ska verkligen ta vara på dem.

Igår hade vi besök här hemma av mina fina svärisar. Vi fikade, pratade och gosade med katten. Efter detta tog jag och L en promenad till Ica för att handla till kvällens “Brasse” middag. Jag älskar “utländsk” mat och jag såg så mycket fram emot denna middag Luana kom framåt åtta och då fixade vi allt tillsammans. Vi drack bubbel, vin och givetvis den brasilanska drinken Caipirinha. Denna var så god och passade mig perfekt i smaken då jag älskar dem lite mer sura drinkarna. Älskar att umgås med henne.

100% vi när vi umgås <3Så så så gott <3 Varje gång vi ska fota. Jag vill ju ha med henne på bild. Men det är så uppenbart att hon inte vill hehe…

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *