Burga rabattkod

Burga rabattkod

Jag måste få visa er mina fantastiska nya skal från underbara Burga. Jag har även beställt hem en matchande flaska till ett av skalen. Kunde jag så skulle jag matcha allt haha. Jag älskar just detta beiga-svarta print. Visst är det fint? Det är ju så klassiskt och ”matchar” allt hehe! Om ni är sugna på att handla hos Burga så har jag en Burga rabattkod.

Burga rabattkod <— Shoppa här

Via länken ovan får du hel 10% på allt. Ange kod: EMMAJENNIEX10

Burga mobilskal omdöme

Jag är så sjukt nöjd med mina mobilskal från Burga. Jag har haft det ena på i en dryg månad och skalet ser lika fint ut än. Så sjukt nöjd med kvalitén!! Helt värd priset och jag köpte ju med min egen rabattkod så jag fick ju ännu bättre pris hehe. Burga levererar väldigt snabbt och skalen ser precis ut sim i deras shop. Skalen levereras lyxigt i sammetpåsar. Men det bästa av ALLT när det kommer till Burga och deras skal är att dem skyddar till och med kanterna. De flesta andra skalen på marknaden slutar innan själva kanten och dessa ger ju inte alls samma skydd.

Burga rabattkod flaskor

Jag måste ju slå ett slag för deras fantastiska flaskor också. Denna står bredvid mig i skrivandets stund och är alltid med mig i barnvagnen. Älskar den! Rabattkoden gäller även på flaskorna så passa på. Flaskan håller kalla drycker kylda i ett dygn och varma drycker varma i tolv timmar. Så bra!!

Har ni köpt något från Burga? Jag är beroende. Jag ska faktiskt klicka hem en matchande kaffe mugg nu när jag ändå har saklet och flaskan. När man har en liten bebis behöver man en massa extra kaffe med sig hehe.

Burga rabattkod

Nej men ni ser ju så fina skal och så fin flaska? Detta rutiga skal är näst på tur att använda hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *