En heldag på vackra Djurgården

Hela söndagen har spenderats på en favoritplats, ute på underbara Djurgården. Vi har haft det så himla mysigt med långa promenader, fikapauser och stros bland vackra blommor. Jag älskar att bo i Stockholm. Ibland slår det mig att jag faktiskt bor här tillsammans med min familj och efter den tanken uppskattar jag staden allt mer. Jag är inne på mitt 12:e år här och jag är just nu inte alls sugen på att flytta härifrån. I Stockholm kommer jag bo livet ut, det tror jag!

Vid lunchtid idag mötte vi upp mina svärföräldrar och vi promenerade tillsammans bort till mysiga café ektorpet som för övrigt inte alls är speciellt bra. Det är en fantastiskt miljö omkring, men själva utbudet av fika och lunch är verkligen ingen höjdare. Galet dyrt är det också. Nästa gång blir det ett café som ligger lite längre bort. Vi testade att gå dit först, men dem öppnar för säsongen först nästa vecka.
Idag har Leonard varit superduktig under hela dagen. Han är precis som jag var när jag var liten, nyfiken och väldigt svårt att komma till ro i vagnen. Han har mestadels suttit i selen idag, eller i famnen. Jag klagar inte för det är så mysigt.

När det blir tungt så är det himla lätt att lämna över honom till nästa famn. Mormor och morfar tar gladeligen honom 🙂
Så här har dagen sett ut i bilder:

Älskade son

Vackra byggnader på Djurgården

Leonards mormor och morfar <3

Stopp för fikapaus

Gulligulli

Älsklingen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *