Utflykt till Täby Centrum

Min och Leonards fredag spenderades ute i Täby Centrum tillsammans med morfar 🙂 Anledningen till att vi åkte ända hit ut var för att jag skulle göra en touch up med lite fillers och botox. Det gick superbra och Leonard satt och lekte på golvet så länge. Kändes tryggt att morfar var med om något skulle gå snett hehe. Leonard vägrade vagnen i vanlig ordning, men jag hade bärselen med mig så allt gick fint ändå. Sedan fanns ju morfars extrafamn som alltid godtas av Leonard. Efter mitt besök på kliniken blev det en sushi lunch i gallerian med pappa. Leonard satt lugnt och lekte med sitt hela lunch. Sådan lyx då jag aldrig tidigare upplevt detta 🙂

Idag har det regnat nästintill hela dagen, men trots detta klädde vi på oss regnkläder och tog oss till marknaden här på Lidingö. Här kunde man köpa hantverk, fika och kika på hundutställning. Så mysigt, men härligare hade det varit om vädret var på vår sida.
Ikväll ska vi iväg på middag med vänner, det blir mysigt 🙂

Hämtade såååå många paket igår. Bland annat detta från Cura. Unnade oss en ny varsin kudde med örngott. Samt en eye rest mask till mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *