Chanel double flap bag beige

Chanel double flap bag beige

Jag är så lycklig! Min väskkollektion må aldrig kanske vara komplett, men just nu känns det faktiskt som att den är det. Jag älskar mitt nya tillskott! Jag slog till på en Chanel double flap bag beige. Jag har letat och väntat. För ett par veckor sedan jag var inne i Chanelbutiken här i Stockholm för att kolla status på just den beiga caviar, men den fanns inte inne. Det är lång väntetid om man inte vänder sig till ”pre owned” det har jag ju också gjort. Där har jag även stått på kö. Men nu så! Nu är den MIN.

Jag har en speciell kärlek till alla mina väskor. Dem är köpta vid ett speciellt tillfälle i livet, så även denna. Jag måste ju få lov att fira när saker och ting går bra. Detta är verkligen Law of attraction. Sanart är det väl tio år sedan min bästa vän Charlotte introducerade mig för denna livvsstil. För ja, Law och attraction är en livsstil. Lever man inte efter den ”lagen” fullt ut kommer det inte att fungera.

Hur som helst så måste jag säga. Välkommen till familjen du underbara väska!

Chanel vintage <– Via länken kan ni spana in Chanel Vintage väskor (adlink)

Chanel double flap bag beige Chanel double flap bag beigeVad tycker ni? Visst är den fin? Jag är ju kär i modellen ”double flap” jag tycker att den sväljer lite mer än den andra modellen. Visst är färgen helr perfekt? Silver detaljer denna gång kändes helt självklart för mig. Jag är i alla fall så så så nöjd. Tack livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *