Mysiga frukostar och lyxshopping

God morgon goingar <3
Jag och Leonard har haft ett dygn bara han och jag. Livia är borta med jobbet ute i skärgården. Men ikväll kommer helgen och då kommer hon tillbaka. Mormor kom ju till oss en sväng igår så att jag fick lite tid ensam. Som jag sagt så många gånger tidigare uppskattar jag detta något enormt. Nog för att jag och Leonard är duktiga på att gå ut och så vidare så håller jag ändå på att ”tappa det” genom att bara vara hemma i denna bubbla. Jag är beroende av att känna att jag utvecklas.

Igår tog jag en taxi in till Tössebageriet som är en stor favorit på övre Östermalm. Jag mötte upp Jennie för en härlig frukost tillsammans. Älskar att äta frukostar tillsammans med vänner! Efter det gick vi och fotade lite. Jennie var så snäll och hjälpte mig med lite samarbeten till Instagram. Svårt att få ihop allt ensam och jag vill inte belasta Livia med mer ”jobb” hon har redan har fullt upp med sitt.

När jag och Jennie skildes åt så promenerade jag vidare för lite shopping. Jag hittade en helt underbar klänning från Sandro samt ett par kostymbyxor. Sandro är oerhört dyrt varumärke MEN dem skapar sådana klassiska plagg. Plagg som aldrig går ur tiden. Därför tycker jag att det är värt att lägga lite extra på dessa plagg. Jag invigde förövrigt min Sandrokappa för säsongen igår. Länkar nedan!

Tössebageriet är så mysigt tycker jag. Så gammalt och charmigt.  När jag besöker såna här gamla caf+eer kan jag inte låta bli att tänka på ”undrar hur det såg ut exakt i denna stund för 100 år sedan”. Caféet fanns ju även då… Vackra älskade områden Sandro svart plisserad klänning (klick) adlink Byxorna hittar jag ej en länk till onlineBeiga kappa från Sandro <– klick (adlink)

Efter shoppingen tog jag en taxi hem till min älskade son

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *