Tips för välmående

Inlägget är i ett samarbete med CBD.Life

Hej underbara läsare! I detta inlägg ska vi prata om hälsa och välmående. Ni som hängt med mig här i bloggen vet att jag är duktig på att få i mig bra mat och bra tillskott i form av vitaminer och mineraler. Jag har länge kört med de ”klassiska” till skotten som järn, D-vitamin, B-vitamin, Spirulina och C-vitamin i virustider. Jag tar även Zink tillskott och brun utan sol till skott då och då. Trots att jag får i mig den största mängden vitaminer via kosten så gillar jag att boosta kroppen med näring. 

Jag är så öppen för att testa nya tillskott och efter allt jag läst så är jag så nyfiken på att addera CBD olja som ett kosttillskott i min dagliga rutin. Jag har faktiskt aldrig testat CBD som ett kostttillskott tidigare och jag är så nyfiken på det. Just nu  känner jag mig stressad i vardagen och jag kan lätt drabbas av lite ångest och oro. Speciellt under sena kvällar och nätter. Det känns så jobbigt när det bara slår till tycker jag. Att ligga sömnlös om nätterna är inte alls roligt, speciellt inte under längre perioder.

Alla dessa ”problem” (som är så vanliga hos oss människor) ska CBD oljan vara känd för att lindra.
Jag tror verkligen på den och efter allt jag hört ska jag verkligen ge den ett försök. Jag kan återkomma vid ett senare tillfälle om mina upplevelser om CBD olja.

Varför ska man använda CBD som tillskott?  Förutom att CBD lindrar stress och oro så kan tillskottet också lindra reumatisk värk, ångest och symtomen vid epilepsi. CBD oljan hjälper också till vid matsmältningsproblem. CBD oljan hjälper dig även att bygga upp ett bättre immunförsvar, den lindrar den vardagliga stressen och gör dig mer harmonisk. Jag hade ingen aning om allt detta för ens jag började grotta ner mig i ämnet.

Själva CBD oljan innehåller ett stort utbud av mineraler som kroppen behöver. Detta gör alltså att CBD oljan är ett perfekt som just kosttillskott. Oljan innehåller bland annat A-vitamin, B-vitamin (B1, B2, B3, B5 och B12), C-vitamin, D-vitamin och E-vitamin. Jag ska testa! Är ni också nyfikna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *